Verzenden en retouren

Verzenden

Wij gebruiken verschillende verzendmethodes:

  • Verzending via PostNL
  • Verzending via transportbedrijf (bij grote pakketten)
  • Afhalen op Hagenaar 3 te Wijk bij Duurstede


Levertijd PostNL

Zodra wij het pakket versturen, dan ontvang je per e-mail een track&trace-code, waarmee je de status van je bestelling kunt volgen op www.mijnpakket.nl. Daarna levert PostNL in 99 procent van de gevallen binnen 24 uur.Als je twee keer niet thuis bent, laat de bezorger een kaartje achter, met daarop het adres van het dichtstbijzijnde depot van PostNL. Hier kan je het pakket ophalen met een geldig legitimatiebewijs.
 

Levertijd transportbedrijf

Ook het transportbedrijf levert in 99 procent van de gevallen binnen 24 uur nadat het bij ons verstuurd is. Word je pakket verzonden door het transportbedrijf, dan krijg je geen track&trace-code. Vergeet niet om je telefoonnummer te vermelden bij je contactgegevens, zodat de chauffeur je kan bereiken.
 

Bezorging op zaterdag
PostNL bezorgt ook op zaterdag. Het transportbedrijf bezorgt alleen op werkdagen (van maandag tot en met vrijdag).
 

Waar blijft mijn bestelling?

Ondanks dat wij er naar streven om je bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van betaling te versturen, kan het door drukte soms wat langer duren.  Bij het plaatsen van een bestelling zie je in de winkelwagen de actuele levertijden wanneer je het icoontje (boven de verzendoptie) met de vrachtwagen aanklikt.
Wanneer de bestelling bij ons vertrokken is ontvang je een leverbevestiging met track en trace code per email.

Mocht je na deze leverbevestiging het pakket na enkele dagen nog niet hebben ontvangen neem dan contact op met de Klantenservice van Aanhangernet.net via het telefoonnummer +31 (0)343 593111 of per e-mail info@ecotools.nl

Klik hier voor de actuele levertijden en kijk bij 'Wat is de levertijd'.


Verzendkosten

Verzendkosten Nederland

EcoTools hanteert verschillende tarieven voor verzendingen. Hoe hoger het aankoopbedrag, hoe lager de verzendkosten.


Bestelling tot € 50,- excl. btw

Bij een bestelling tot € 50,- excl. btw brengen wij € 4,95 excl. btw verzendkosten in rekening.

Bestelling vanaf € 50,- excl. btw

Bij een bestelling vanaf € 50,00 excl.btw zijn de verzendkosten gratis
 

Verzending onder rembours in NL

Wanneer je kiest voor verzending onder rembours (betaling per pin bij aflevering), brengen wij naast de normale verzendkosten ook rembourskosten in rekening. De rembourskosten zijn €7,50 excl. btw.
Je betaalt de hele bestelling dan aan de chauffeur. Let op: dit kan alleen per pin

Verzendkosten België

EcoTools hanteert verschillende tarieven voor verzendingen naar België. Hoe hoger het aankoopbedrag, hoe lager de verzendkosten.

Bestelling tot € 150,- excl. btw

Bij een bestelling tot € 150,- excl. btw brengen wij € 5,95 excl. btw verzendkosten in rekening.

Bestelling vanaf € 150,- excl. btw

Bij een bestelling vanaf € 150,00 excl.btw zijn de verzendkosten gratis

Verzending onder rembours naar België is niet mogelijk.

 

Verzendkosten Luxemburg

Voor een verzending naar Luxemburg rekenen wij € 8,50 excl. btw verzendkosten ongeacht het orderbedrag. Verzending onder rembours naar Luxemburg is niet mogelijk.
 

Verzendkosten Duitsland

Voor een verzending naar Duitsland rekenen wij € 6,95 excl. btw verzendkosten ongeacht het orderbedrag. Verzending onder rembours naar Duitsland is niet mogelijk.
 

Verzendkosten Frankrijk

Voor een verzending naar Frankrijk rekenen wij €15,- excl. btw verzendkosten ongeacht het orderbedrag. Verzending onder rembours naar Frankrijk is niet mogelijk.
 

Verzendkosten Europa

Ook kunnen wij bestellingen naar andere Europese landen verzenden. De prijs die wij in rekening brengen, hangt af van het gewicht van je pakket en het land waar je de bestelling wilt ontvangen. Je kan telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar info@ecotools.nl voor vragen en een prijsopgaaf.
 

BTW over verzendkosten

Wij krijgen af en toe vragen over het berekenen van BTW over verzendkosten. Op de website van de Belastingdienst kunt u nalezen waarom wij BTW over onze verzendkosten rekenen.
 

Retourneren

Heb je een verkeerd product besteld of bevalt een product je niet? Dan kun je ervoor kiezen om het product te retourneren. Aanghangernet.net hanteert de volgende regels bij het retourneren van een product:

  • Je kan een product retourneren binnen maximaal 14 dagen, vanaf de dag dat je de bestelling hebt ontvangen
  • Het product mag niet gebruikt en/of beschadigd zijn
  • Het dient in de originele verpakking te zitten
  • De originele verpakking dient onbeschadigd te zijn 

Wat moet ik doen om een product te retourneren?

Om het product te retourneren dient u het Retourformulier te downloaden (klik hier). Hier vul je de gegevens in. Het ingevulde formulier stuur je op naar Aanhangwagennet.net samen met het te retourneren product. Na ontvangst van het pakket, sturen wij je een factuur met het bedrag dat je nog van ons ontvangt. Heb je ervoor gekozen om het product te ruilen voor een ander product, dan ontvang je van ons een factuur met daarop het te betalen bedrag. Na ontvangst van de betaling, versturen wij de bestelling.


Verzendkosten retourzending

De verzendkosten van een retourzending betaal je zelf. Bij een verkeerde levering door Aanhangwagennet.net betalen wij uiteraard de verzendkosten.